Podłoga

Poruszamy tu tematy o budowie i urządzaniu domu. Dyskutujemy o poszczególnych etapach budowy albo remontu własnego gniazdka.
Awatar użytkownika
Ryszard-76

Podłoga

Post autor: Ryszard-76 »

Zamarzył mi się taki klasyczny parkiet w jodełkę, mam już dość paneli, chciałbym trochę bardziej "stylowo" urządzić swoje mieszkanie i nie ukrywam, że właśnie taki parkiet na pewno nadałby ogromnego charakteru moim czterem ścianom. Orientujecie się kto może podjąć się takiego zlecenia jak parkiet jodełka Wrocław będę ogromnie wdzięczny za polecenia. :)
siquel

Re: Podłoga

Post autor: siquel »

Jakie podłogi Wam się podobają i dlaczego? Ja lubię wszystko, co naturalne, ale za co zapłacisz więcej. Stąd zdecydowałam się na przykład na deski hajnówka . Nie chcę bylejakości w moim życiu i wierzę, że tylko z takimi elementami mogę stworzyć mój wymarzony dom.
Alicja2024

Re: Podłoga

Post autor: Alicja2024 »

Przedłuż trwałość drewnianej podłogi i przywróć jej dawny blask. Skorzystaj z usług firmy www.krolparkietu.pl, która przeprowadza kompleksowe renowacje parkietu, które obejmują dokładne szlifowanie powierzchni, wypełnianie ubytków i szczelin, cyklinowanie oraz nałożenie wybranego wykończenia – lakieru, oleju lub wosku. Daj swojemu parkietowi drugie życie i odzyskaj jego atrakcyjny wygląd!
ODPOWIEDZ