Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska
W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat firm. Chcesz się dowiedzieć która firma jest godna polecenia? Wejdź tutaj!
-
Marcjanna
-
Gładka
Re: Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska
Post autor: Gładka »
W tradycyjnym przepisie na makowiec, ciasto drożdżowe jest kluczowym elementem, zapewniającym miękkość i lekkość ciasta. Masa makowa jest intensywnie słodka i aromatyczna, często wzbogacona o orzechy i rodzynki. W nowoczesnych wersjach makowca, eksperymentuje się z różnymi rodzajami ciasta, w tym z ciastem francuskim lub kruchym, co nadaje ciastu zupełnie nową teksturę. Szczegółowe porównanie obu wersji makowca, od tradycyjnych po nowoczesne, jest dostępne pod adresem https://wielichowo.pgo24.pl/makowiec-po ... -wariacje/ oferując szeroki wachlarz inspiracji.
-
izaa
Re: Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska
Post autor: izaa »
I super. Jak chodzi o mnie, to właśnie też otwieram swój biznes tego typu. Cieszę się ponieważ znalazłam teraz firmę Elhandel, która oferuje posypki cukiernicze, akcesoria cukiernicze i inne artykuły. Planuje tam dokonać zakupu.
-
gina88
Re: Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska
Post autor: gina88 »
W sumie fajnie się składa, bo ja od jakiegoś czasu też piekę ciasta i całkiem dobrze w tym zakresie mi idzie. Wstępnie nawet znalazłam nawet dobre kremy z masła orzechowego na stronie Maslove.pl - warto się przyjrzeć, bo takie masy dodadzą bogatego smaku wypieką.