Kurczbuch Łukasz Projekt i Budowa

W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat firm. Chcesz się dowiedzieć która firma jest godna polecenia? Wejdź tutaj!
Dawid

Kurczbuch Łukasz Projekt i Budowa

Post autor: Dawid »

Bardzo mi pomogli w rozwiązaniu problemów.
dżastaa

Re: Kurczbuch Łukasz Projekt i Budowa

Post autor: dżastaa »

Tak budowa domu gorzów wielkopolski to fascynujący dom. Dzisiaj mamy czasy, że możemy wszystko i warto się budować, aby mieć ten swój kąt na ziemi. Oczywiście jest przy tym wszystkim latania, załatwiania. Ale też kierownik budowy nad wszystkim będzie czuwał, dlatego go zatrudniamy.
renataborki

Post autor: renataborki »

Cześć! Zastanawiam się nad budową domu i szukam poleceń na firmy budujące domy jednorodzinne. Ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami i doradzić, na co zwrócić uwagę?
gazelaa

Post autor: gazelaa »

Na pewno warto też tutaj napisać - gdzie można kupić dobre materiały budowlane itd. W tym kierunku przykładowo możecie przykładowo sprawdzić sobie propozycje BT Topbeton , bo to wytwórnia betonu jelenia góra . Także, jakbyście potrzebowali beton, to warto do nich się zgłosić.
soniaa

Post autor: soniaa »

Ooo fajnie, że jesteśmy przy tym temacie, bo ja też się buduję i w sumie tak przy okazji mam pytanie... Interesowały by mnie dachówki poznań - czy warto w tym kierunku zgłosić się do firmy Kenger? Bo ogólnie to widziałam wiele dobrych opinii właśnie na nich temat...
petuniaa

Post autor: petuniaa »

Fajnie, że jesteśmy przy tym temacie, bo też chcę się podpytać o kilka spraw. A dokładnie to chodzi mi o takie kwestie, jak piana pur otwartokomórkowa - czy to dobre rozwiązanie, jak chodzi o izolacje domu? Gdzie w ogóle po takie materiały się zgłosić?
ODPOWIEDZ