Lipiński Jerzy Usługi Remontowo - Budowlane
W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat firm. Chcesz się dowiedzieć która firma jest godna polecenia? Wejdź tutaj!
-
Zefiryn
Lipiński Jerzy Usługi Remontowo - Budowlane
Post autor: Zefiryn »
Hej, czy wiecie jak pracuje się w firmie Lipiński Jerzy Usługi Remontowo - Budowlane? Macie jakieś doswiadczenia?
-
rianna
Re: Lipiński Jerzy Usługi Remontowo - Budowlane
Post autor: rianna »
A gdzie pozyskujecie przykładowo materiały budowlane? Szukam klocki betonowe i kilka innych podobnych materiałów do budowy przestrzeni magazynowych. W sieci znalazłam firmę BetBlok - zastanawiam się nad tym - czy do nich się nie zgłosić? Co wy na to?
-
barronittita
Post autor: barronittita »
Nie mogę się w tym względzie za bardzo zdecydować, ale jak na razie to jednak szukam sposobu na zastąpienie paneli czymś innym. I w tym względzie na pewno podłoga laminowana jodełka mi się sprawdzi, ale i co jeszcze? Jaki podkład powinien w pełni wystarczyć?
-
elzaa
Post autor: elzaa »
Do każdego remontu, budowy potrzebne też będą odpowiednie narzędzia maszyny. Ja przykładowo ostatnio, jak się rozglądałam, to przykładowo znalazłam super niwelator rotacyjny w sklepie Lamigo. Myślę, że go zamówię. W końcu poziomowanie powierzchni jest ważne.
-
narkotycznaa66
Post autor: narkotycznaa66 »
Sprawdzam od czasu do czasu możliwości, jakie są dla nas i na pewno interesują mnie kosztorysowanie podstawy tego i co w ogóle to wnosi do firmy budowlanej. W tym zakresie jestem po prostu niedościgniona, bo ciągle chciałabym czegoś nowego. Także czekam na opinie i wskazówki.
-
złotakobieta
Post autor: złotakobieta »
Czy klej na bazie kauczuku syntetycznego mieliście stosowany w domu ? I jak na niego reagowaliście ? Pytanie może okazać się dziwne, ale mam w domu uczuleniowca na wszystko, zanim z nami zamieszka, to trzeba będzie sporo wietrzyć i latać z produktami odkażającymi. Najważniejsze jest jego zdrowie, dlatego dajcie znać, jeśli coś wiecie.