Ro-Tom Okna PCV
W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat firm. Chcesz się dowiedzieć która firma jest godna polecenia? Wejdź tutaj!
Re: Ro-Tom Okna PCV
Post autor: romana »
Nie znam tej firmy - także się nie wypowiem... Natomiast ostatnio znajomi mi polecali firmę oknario - ponoć u nich właśnie można zamówić okna na miarę swoich oczekiwań. U nich zamówicie okna plastikowe, aluminiowe, drewniane - jakie tylko chcecie. Także według mnie super.
Post autor: elza »
Sprawdzając program czyste powietrze 2024 , możecie również poczytać o tym, jak zrobić dom bardziej ekologicznym. I okna pasywne mogą się tu świetnie sprawdzić. Jestem zdania, że to kompleksowe podejście i nie ma co się przejmować. Warto to po prostu mieć na uwadze i w tym miejscu po prostu dać sobie czas na przemyślenie.
Post autor: Czaruś »
Mycie okien może stać się mniej uciążliwe dzięki zastosowaniu ściągaczki do szyb. Jej ergonomiczna budowa sprawia, że praca z nią jest wygodna nawet podczas dłuższych porządków. Na stronie https://nowagazeta.pl/artykul/perfekcyj ... a-n1639979 opisano, dlaczego to narzędzie jest niezastąpione w dbaniu o nieskazitelny wygląd szyb. Kluczowe jest także, aby odpowiednio dostosować kąt nachylenia ściągaczki podczas pracy.