Strona 1 z 1

Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska

: 07 gru 2021, 12:41
autor: Marcjanna
Bardzo miła obsługa polecam.

Re: Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska

: 11 gru 2023, 10:33
autor: Gładka
W tradycyjnym przepisie na makowiec, ciasto drożdżowe jest kluczowym elementem, zapewniającym miękkość i lekkość ciasta. Masa makowa jest intensywnie słodka i aromatyczna, często wzbogacona o orzechy i rodzynki. W nowoczesnych wersjach makowca, eksperymentuje się z różnymi rodzajami ciasta, w tym z ciastem francuskim lub kruchym, co nadaje ciastu zupełnie nową teksturę. Szczegółowe porównanie obu wersji makowca, od tradycyjnych po nowoczesne, jest dostępne pod adresem https://wielichowo.pgo24.pl/makowiec-po ... -wariacje/ oferując szeroki wachlarz inspiracji.

Re: Fawor Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska

: 22 mar 2024, 12:11
autor: izaa
I super. Jak chodzi o mnie, to właśnie też otwieram swój biznes tego typu. Cieszę się ponieważ znalazłam teraz firmę Elhandel, która oferuje posypki cukiernicze, akcesoria cukiernicze i inne artykuły. Planuje tam dokonać zakupu.