Przeziębienie - co na gardło?
Potrzebny Ci lekarz określonej specjalizacji w okolicy? Nie wiesz, jaki lek będzie odpowiedni na Twoją przypadłość? Pytaj, my pomożemy!
- Albertyna
Przeziębienie - co na gardło?
Złapało mnie jakieś delikatne przeziębienie, nie jest to dla mnie zaskoczenie, bo właściwie każdej wiosny jakaś drobna infekcja mnie łapie, ale tym razem pierwszy raz od niepamiętnych czasów boli mnie też gardło. Powiedzcie, co warto kupić? Jakie tabletki na gardło u Was sprawdzają się najlepiej? Fajnie, jakby trochę to gardło jednak znieczulały, żeby dało się cokolwiek przełknąć
Re: Przeziębienie - co na gardło?
Post autor: nellla »
mi lekarz przepisał płukankę robioną na miejscu w aptece, bardzo dobrze to podziałało na moje gardło, szybko dało ulgę, w DOZ miałam do odbioru już na drugi dzień
Post autor: Mewa »
Ja też mogę polecić takie leki na świeżo robione w aptece. Zwykle zlecam maści do przygotowania i naprawdę świetnie się u mnie sprawdzają, a kosztują niewiele. DOZ bardzo sprawnie realizuje takie recepty, zwykle kolejnego dnia jest wszystko do odbioru.
Post autor: AgataD »
U mnie leki recepturowe również okazały się bardzo skuteczne. Miałam już różne na różne dolegliwości. Zawsze te recepty realizowałam w dozie, bez problemu wykonywali takie leki na receptę
Post autor: Milka »
Ja też chodzę do DOZ z takimi receptami i mogę polecić. Chyba nie każda apteka ma teraz u siebie możliwość przygotowania leków, a w DOZ nigdy nie było z tym problemów. Cenowo też wypada bardzo dobrze.
Post autor: mewka89 »
Faktycznie realizacja w DOZie takiego zamówienia n lek recepturowy jest bardzo szybka, ja zwykle mam na drugi dzień, ceny też są niskie, a działanie dobre.