Zdrowe odżywianie
Potrzebny Ci lekarz określonej specjalizacji w okolicy? Nie wiesz, jaki lek będzie odpowiedni na Twoją przypadłość? Pytaj, my pomożemy!
- krystyna_70
Zdrowe odżywianie
Post autor: krystyna_70 »
Jakiś czas temu zaczęłam się nieco bardziej zdrowo odżywiać, przyznam szczerze, że już po kilkunastu dniach lżejszej diety czułam się zdecydowanie lepiej. Nauczyłam się gotować, przyrządzać zdrowsze zamienniki dań. Ostatnio ze względu na dość duże upały miałam ochotę na lody, znalazłam przepis na domowe lody matcha. Powiem szczerze, że bardzo smaczne!
Re: Zdrowe odżywianie
Post autor: sonita »
Tak się mówi, ale faktycznie zdrowe odżywianie - to podstawa. Ja przykładowo w planach mam zgłosić się do firmy https://dietytreningowe.pl/elblag/ , ponieważ najbardziej do mnie przemawia ich oferty. Widzę, że przykładają się do swojej pracy oferują zdrowe posiłki, odpowiednio zbilansowane.
Post autor: tolenkaa88 »
Moja znajoma ma problem z wodą, a dokładniej z tym, by ją spożywać w określonej ilości. Po prostu, to nie jest wcale takie proste, a dodatkowo ona po prostu nie lubi jej smaku. Dlatego zastanawiam się, czy dzbanki filtrujące wodę nie będą fajnym pomysłem. Jak myślicie ? Co możecie mi doradzić ogólnie, jak urozmaicić smak wody?
Post autor: morgolaa »
Mnie też zależy na tym, aby zdrowo się odżywiać. Dlatego teraz doszłam do wniosku, że postawię na dietę pudełkową firmy
Fit Kalorie. Słyszałam, że ich dieta pudełkowa gdańsk jest naprawdę wyjątkowa, ponieważ obłędnie smakuje, syci, ale też jest nieskokaloryczna.
Fit Kalorie. Słyszałam, że ich dieta pudełkowa gdańsk jest naprawdę wyjątkowa, ponieważ obłędnie smakuje, syci, ale też jest nieskokaloryczna.
Post autor: effkaa »
A czy ktoś z was kojarzy catering dietetyczny toruń Kuchnia Vikinga? Czy ktoś z was może korzystał/ korzysta z usług? Co możecie napisać mi na ich temat? Czy faktycznie oferują takie dobre i doskonale zbilansowane posiłki?